G.D Vajra – Langhe Bianco

G.D Vajra- Langhe Bianco.. otippat att hitta en spritsig sauvignon blanc från Piemonte i glaset, otippat men absolut inte otrevligt. Efter några år på flaska har det fått en lätt oxiderad ton som ger bordeaux vibbar.. ja, ja.. bara på ytan. Den hintar iallafall om att det är dags att inom kort korka upp de sista flaskorna även om syran fortfarande är vibrerande vass.

GD

Svartvinbärsblad, Aprikos, grape, nyklippt gräs, saftiga päron, kiwi, citrus, och kalkig mineral som avslutas med en bivax. Dessa flaskor släpptes exkluderat till Sverige och är det någon som glömt en flaska eller två så är det som sagt dags att avsluta dem.

G.D Vajra Langhe Bianco
Sauvignon Blanc 2013
Italien – Piemonte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s