‘a Rina – Etna Rosso 2015 -Girolamo Russo

Man skall alltid ha en resa bokad.. ja, då har man alltid något att längta efter. Sitter redan och  drömmer om sommarsemester. Har tittat på att hyra boende på Sicilien, varmt, bra bad, god mat, vulkan, Italien och spännande viner. Låtergivetvis mycket lockande. Än är det inte bokat, men att drömma är ju halva nöjet.. och vi et förstås..


Gnistrande rubinrött, transparent men långt ifrån blaskigt. Frukt, tanniner och syra i snygg balans. Mogna söta jordgubbar, körsbär, kakao, hasselnötter, sot och glöd, violer, jenkatuggumni, örter, salta stenar, blött läder, tobak, nejlikor och lingon. Stramt och silkeslent.. som en torr strand som sköljs av en våg. Gott!!! 

’a Rina 2015 Etna Rosso

Girolamo Russo

Sicilien

Pris: ca 190kr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s