Philipponat – Champagne Royale Réservé Brut

En regnig dag i Epernay så kan man roa sig med att trilla in på olika vinbarer och smaka av några trevliga champagner medans regnet öser ner. Det gjorde iallafall vi somras. Solen känns alltid lite närmare med ett glas champagne, om inte så blir det i vilket fall som helst mycket trevligare.

img_6812

Det här glaset var fyllt av solvarm frukt, och slöt jag ögonen så hamnade jag på en tantfika i bersån en somrig förmiddag. En hemtrevlig miljö med hembakt, sköra kaffekoppar, porslin som klirrar, solen gassar,  stressfritt, prunkande fruktträd och bärbuskar. Gula plommon och äpplen, krusbär, citrus, vaniljpäron, mandelkubb, mineral, sensodyn tandkräm och sötlakrits.

Se vad lite champagne kan göra.. man förflyttar sig snabbt till en annan tid, en annan plats. Kanske bara just där och då.

Philipponat
ca pris 345kr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s