Bonnaire Variance Champagne

Under semestern hann vi tyvärr inte med ett besök på Bonnaire, men vi  besökte grannen Diebolt. Dock hittade några flaskor ur Bonnaires sortiment inne i butiken Salvatori i Epernay. Den gamla damen som länge drivit butiken har tyvärr lagt näsan i vädret, men barnbarnen driver butiken vidare i samma anda.

Nästa resa får det bli ett besök hos Bonnaire då det ör mycket bra viner för pengen. Prisvärt! Dessutom så finns det många kronor att tjäna på att handla direkt från producenten, även om det inte är så stora påslag i butiken. Fördelen med butiken är att man kan plocka ihop en blandlåda av olika flaskor och prova sig fram efter nya intressanta producenter att upptäcka.

Denna flaska föll mig på läppen direkt.. En fantastiskt fyllig champagne med bokna äpplen, söta citroner, pomelo och stenig mineral.. härligt smöriga vaniljtoner, en frasig croissant drypandes av salt smör och aprikosmarmelad, skölj ned med kallt kaffe, och i slutet finner man gräddig butterscotch kola. 

Bonnaire Variance BDB

Pris: 23€

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s