Barolo Serralunga

Baroloevening.. efter en lång vecka med många sena kvällar på kontoret så längtar jag efter ett gott glas.. och då helst ett glad Barolo, för det är jag värd då.

Varje morgon fixar jag frukosten, och i gengäld så fixar Peter fredagskvällen. Tända ljus, en god middag och ett luftat vin väntar alltid på mig fredagar när jag kommer hemifrån jobbet. Jag älskar fredagarna! Alltid en ny rolig flaska som jag får blindprova.. det gör mig ingenting att koka ägg och gröt varje morgon om jag går mitt vin och en middag.

I fredags väntade en charlbricka, tryffelrisotto och en flaska Barolo.. 


Körsbär, jordgubbsmarmelad, mörk choklad, salvia, tallbarr, lakrits, målarfärg, nypon, marsipan och rosor.. fruktigt, bra djup och tydliga tanniner. Ungt och behöver ytterligare luft.. ibland räcker det med en stor kupa och lite tålamod, mer sällskap än så krävs inte och det är alltid lika trevligt.

Barolo Serralunga

Luigi Baudana

Piemonte

Nebbiolo

Artnr: 2330

Pris: 299kr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s