Innocent Bystander Pinot Noir

Det är inte ofta jag får sitta hemma själv och öppna en flaska vin. Jag njuter helst ett glas i sällskap, men ikväll gjorde jag ett undantag. Blev sugen på en sval Pino.. Och öppnade en flaska ur vinkylen. Hur det kom sig att den fanns hemma vet jag faktiskt inte, måste varit ett impulsköp.. Hursom var det den mest okända flaskan att tillta.

Men efter att ha slagit upp glaset tappade jag snabbt suget. Doften var inte tilltalande alls.. Doftade som enchineagard blandat med jorgubbsylt. Inte så tilltalande.. Smaken var ungefär densamma. Jordig, spretig, stickig.. Ofräsch. Nej, den här flaskan gjorde inget att jag inte delade med någon. Undrar om jag skall vaska denna och öppna någon annan som passar kvällen sug bättre.


Doft/smak: jord, enchineagard, jordgubbar, hallon, plommonsylt, mint och kanel.. Njae.. Det blir nog inga fler glas ur den här flaskan.

Innocent Bystander Pinot Noir

Artnr: 99856

Pris: 139kr

Land: Australien, Yarra Valley

Druva: Pinot Noir

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s